ANKARA / ÇUBUK - Güldarpı İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ ÖĞRENCİ, VELİ VE ÖĞRETMENLİRİMİZİN KATILIMIYLA ÇOŞKUYLA KUTLANDI. 23 NİSAN ETKİNLİKLERİMİZ ARASINDA YARIŞMALAR, GÖSTERİLER, OROTORYOLAR SERGİLENMİŞTİR.

Şbt

OKULUMUZ BİR VE İKİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNE TRAFİK KURALLARINI ÖĞRETMEK İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEDİ

Okulumuz öğretmenlerinden Zeynep ERDOĞAN bir ve ikinci sınıf öğrencilerine trafik kurallarını öğrenmet için, okul bahçesinde eğlenceli bir etkinlik düzenledi.

Şbt

6 ŞUBAT DEPREMİ NEDENİYLE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZIN ANILMASI AMACIYLE BİR DAKİKALIK SAYGI DURUŞUNDA BULUNULMUŞ, DEPREM FARKINDALIĞI İÇİN VİDEO İZLETİLMİŞ VE OLASI DEPREMLERDEN KORUNABİLMEK İÇİN YAPILABİLECEKLER HAKKINDA ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN ÖĞRENCİLER İLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULMUŞTUR.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'ÜN 85. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ ANMA TÖRENİ OKULUMUZDA TÜM KADEMELERİN VE VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA YAPILMIŞTIR.

Kas

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ ALİCAN KILIÇ VE ŞUBE MÜDÜRÜ SAVAŞ UZUN OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI TÜM ÇOŞKUSUYLA KUTLANDI

Cumhuriyetimizin 100. Yılı tüm öğrenci, öğretmen, veli ve yerel halkın katılımıyla kutlanmıştır.

Eyl

Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde hazırlanan "Okul Sağlığı Hizmetleri İşbirliği Protokolü" kapsamında tüm öğrencilerimizin yılda bir kez sağlık muayenesinin yapılmasını önemle rica ederiz. Haber linkindeki form ile aile hekiminize giderek gerekli kontrollerinizi yaptırdıktan sonra okul yönetimimize denetim formunu iletmeniz çocuklarınızın geleceği için önem arz etmektedir.

meb_iys_dosyalar/06/07/715835/dosyalar/2023_09/15143420_ogrenci-muayene-izlem-bildirim-formu.pdf

Eyl

GÜLDARPI İLK VE ORTAOKULU OLARAK OKULUMUZ EĞİTMİ ÖĞRETİME HAZIR HALE GETİRİLMİŞTİR.

Eyl

Güldarpı İlkokulu ve Ortaokulu 2023 - 2024 eğitim öğretim sezonunda kullanılacak üniformalar resim galerisinde sunulmuştur. Tüm velilerimizin 11/09/2023 tarihine kadar temin etmelerini rica ediyoruz.

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Sezonuda Dikkat Edilecek Hususlar

Okulumuz yeni eğitim öğretim sezounda örnek okul kıyafetine uygun kıyafet edinilmesini, ayrıca cep telefonu gibi eğitim öğretimi etkileyecek materyalleri okula getirilmemesini rica ederiz.